WHAT ARE DREAMS MADE OF…

Ce înseamnă pentru tine un vis? Sau, mai exact, la ce visezi într-o duminică dimineața când îți bei cafeaua și îți planifici liniștit o nouă săptămână? Și, după toate acestea, ce ai de gând să faci astăzi pentru visul tău?

Cuvântul vis poate însemna ceva diferit pentru fiecare dintre noi. Ba chiar poate însemna mai multe lucruri în același timp. Pe lângă visurile pe care le am acum, pentru mine vis mai are o definiție – este fiecare automobil pe care visez să îl conduc. Am făcut o listă cu fiecare, pe care v-o las mai jos și la care sunt curioasă voi ce ”visuri” ați adăuga.

Citroen SM – fratele mai sportiv al lui DS, era la vremea lansării cel mai rapid automobil cu tracţiune faţă. Visez să mă întâlnesc într-o zi cu un SM. Mi se pare că eleganța nu va ajunge niciodată la un nivel mai înalt.

Volkswagen Karmann Ghia – eu consider că Ghia este exact combinația perfectă dintre un Volkswagen Beetle și un Porsche 911. Este automobilul pe care mi-l doresc în garaj într-o zi.

Alfa Romeo Giulia Sprint GT – despre Alfe eu am crezut mereu că sunt automobilele care știu perfect să transmită atât eleganță, cât și sportivitate. Depinde doar de tine ce le ceri și în ce doză.

Audi 100 Coupe S – o lungă perioadă de timp wallpaperul meu de pe laptop a oscilat între 100 și S1. 100 Coupe S este aproape cel mai sus în lista preferințelor mele dintre toate automobilele Audi construite vreodată.

Citroen DS – au existat puține automobile, atât înaintea și chiar și după apariția lui DS, care să fie atât de îndrăznețe din punct de vedere tehnic, cât și stilistic. Când mă gândesc la bijuterii, DS e mereu printre preferatele mele.

Audi Quattro – eu m-am îndrăgostit de el când l-am descoperit pe coperta unei cărţi despre raliuri, undeva prin clasele primare. Cam în acea perioadă a pornit și călătoria mea în minunata lume a automobilelor.

Volkswagen Beetle – un motor răcit cu aer plasat în spatele caroseriei curbate. Broscuța este astăzi mai mult decât un simbol. Pentru mulți dintre iubitorii mărcii este un stil de viață.

Porsche 911 – cred că orice pasionat de automobile ajunge într-o perioadă când se va îndrăgosti nebunește de un Porsche 911, fie el 964, 930, 912. Este un automobil care aduce aminte de revistele din copilărie și de surprizele de la guma Turbo.

Volvo Amazon – Volvo este o marcă ce inspiră, înainte de toate, siguranță. Ei bine, dacă vreți ca siguranța să vină la pachet cu un automobil istoric, vă recomand Amazon.

Volkswagen T1 – hippie. E primul cuvânt care îmi vine în minte când mă gândesc la el. Îmi doresc să-mi iau câteva cărți, o instalație colorată, o pătură cozy și să fug departe cu el alături de persoana iubită.

Lamborghini Miura – pentru marea majoritate a anilor în care a fost produs, Miura a fost unul dintre cele mai dorite automobile. Cumva, farurile sale îmi dau împresia unor ochi machiați sexy cu tuș și dați cu cel mai negru rimel posibil.

Porsche 356 – este modelul pe care s-a construit întreaga reputaţie Porsche. Un automobil simplu, care va rămâne întotdeauna aceeaşi frumuseţe clasică la fel ca în prima zi.

Fiat 500 – micuţul 500 este cu siguranţă cel mai simpatic automobil produs de italieni. Visez să mă plimb cu un micuț, pe o stradă înghesuită din Italia, în mijlocul verii.

Lancia 037 – chiar şi în versiunea Stradale, nu are cum să nu îţi amintească, măcar puţin, de celebra Grupă B.

Renault 5 Turbo – simpaticul, dar în același timp sportivul Renault a fost proiectat pentru a atrage tinerele femei din zonele urbane, fiind văzut ca un model şic şi stilat în anii ’70.

Voi la ce visați azi? 🙂

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: