PROFESSOR PORSCHE’S WARS

De obicei îmi dau comandă măcar o dată pe lună de cărți. Îmi fac liste, mă gândesc că mai am cărți necitite și că probabil n-ar trebui să cumpăr iar, dar rareori rezist. Când am dat ultima comandă la #feteledelabooks am adăugat în coș o carte despre Porsche – Professor Porsche’s Wars. O aveam pe listă de ceva timp, dar voiam să o comand când știam că am timp să îi acord suficientă atenție. Comanda a sosit fix în primele zile de autoizolare, ceea ce a fost perfect.

Când a sosit cartea am fost uimită de cum am deschis pachetul. Eram ca un copil în ziua de Crăciun. Mă așteptam la o carte în format A5, cu hârtie mată. Recunosc, sunt rare dățile în care verific numărul de pagini al unei cărți înainte de a da comandă. Dar nu. Cartea este în format A4 (aproximativ) și cu hârtie lucioasă, iar printre paginile ei găsiți 250 de imagini alb-negru.

Cartea este împărțită în 18 capitole și este scrisă de Karl Ludvigsen, cu ajutorul lui Ernst Piëch, nepotul lui Ferdinand Porsche. Este foarte asemănătoare unei cărți de povești, doar că poveștile acestea sunt reale și au ca personaj principal unul dintre cei mai mari ingineri auto din toate timpurile.

Este o lectură plăcută, de care eu mă bucur cu o agendă și un pix lângă mine – nu vreau să ratez informații importante. Este o lectură obligatorie pentru orice fan al domnului Porsche! 🙂

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: