QUATTRO DREAMS

Patruzeci de ani mai târziu de la debutul său, Audi Quattro este unul dintre cele mai impresionante automobile de raliu din toate timpurile, dacă nu chiar cel mai impresionant. A fost ca o armă împotriva tuturor acelor automobile cu tracțiune spate care parcă nu se mai săturau să câștige cursă după cursă.

Și pentru că mulți dintre noi au crescut visând la acest automobil, cei de la LEGO ne oferă posibilitatea să avem unul doar al nostru.. chiar dacă nu la scară 1:1!

Este vorba despre un Audi Quattro S1 din 1985, unul dintre personajele principale din Grupa B și unul dintre cele mai îndrăgite modele pentru fanii acelei perioade. Ne putem construi acasă propriul nostru Audi, cu ajutorul setului compus din 250 de piese. Mașinuța face parte din seria “Speed Champions”, care acum este cu 25% mai mare decât modelele precedente și care, bineînțeles, are mai multe detalii.

Probabil vă așteptați, dar acesta este modelul meu preferat dintre toate mașinuțele LEGO. Pe 02 ianuarie am fugit la cel mai apropiat mall și speram nerăbdătoare să îl găsesc. Mare mi-a fost panica când am văzut că nu era pe niciun raft. Era în mijloc, pe o măsuță unde se aflau modelele nou sosite. Lucky me!

Mașinuța o găsiți aici. Iar eu aștept ca LEGO să scoată și alte modele Audi. ❤

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: